24. 11. 2024

Grand Restaurant festival nabídne třeba jídla z krokodýlů

V době od 15. ledna do 28. února 2013 se mohou lidé v Pardubickém kraji zúčastnit „Grand Restauarant festivalu“, který nabídne řadu pochoutek z vodních živočichů. Informoval o tom dnes Jakub Rychtecký z oddělení komunikace Pardubického kraje.

Po úspěšném třetím ročníku Grand Restaurant Festivalu, který navštívilo více než 22 000 hostů, se letos této oslavy gastronomie dočkají opět lidé v Pardubickém kraji. Mezi TOP 100 podniků z publikace Maurerův výběr Grand Restaurant se vešly také dvě restaurace z regionu. „Lidé budou moci ochutnat opravdu špičková jídla za zvýhodněné ceny, ke kterým by za normálních okolností dostali jen obtížně,“ říká hejtman Pardubického kraje Martin Netolický, který převzal nad festivalem osobní záštitu. Akce se koná od 15. 1. do 28. 2. 2013. Předprodej festivalových ochutnávek začal již prvního prosince.

„Mám radost, že se do tohoto výběru dostaly hned dvě restaurace z kraje. Ať už Bonté v Pardubicích, nebo restaurace Bohém v hotelu Aplaus v Litomyšli nabízejí velmi zajímavé speciality. Alespoň jeden z podniků se chystám v rámci festivalu určitě navštívit,“ plánuje Netolický. Lidé se mohou zúčastnit festivalu, pokud si zakoupí na www.grandrestaurantfestival.cz festivalovou ochutnávku do vybrané restaurace na příslušný den a čas. Za 200 až 600 korun ochutnají takové delikatesy, jako je filátko z krokodýla, křepelčí stehýnka na nádivce z pancetty, půlku kanadského humra na mainský způsob nebo klasické pečené selátko na šalotce a česneku s kroupovým prejtem.

Myšlenkou festivalu je umožnit komukoliv, kdo má zájem o kvalitní gastronomii, aby navštívil nejlepší a zároveň leckdy dražší podniky této země, a to za symbolické ceny. „Chceme prezentovat nejenom kvalitní restaurace, ale také farmy a tradiční suroviny ve vybraných regionech. Hostům festivalu by nemělo být jedno, co si dávají do pusy,“ vysvětluje zakladatel ankety Grand Restaurant Pavel Maurer. Právě zapojení také tradiční pokrmů do menu jednotlivých restaurací v rámci festivalu vítá i hejtman Netolický. V Litomyšli si v této kategorii kuchař připravil grilované filety z Litomyšlského pstruha, v pardubickém Bonté bude pro návštěvníky připraven srnčí hřbet s perníkovou kroketou. „Ochutnávku lze zakoupit také formou dárkového poukazu. Kdo tedy nakupuje vánoční dárky na poslední chvíli, má podle mého názoru dobrý tip na originální dárek,“ doplnil hejtman.

Podrobnější informace o předprodeji naleznete na www.grandrestaurantfestival.cz nebo na www.pardubickykraj.cz.

Naše voda

 

6.12.2012 16.24, Rubrika: Nápoje a voda v potravinách, Rybářství a rybníkářství

Aktuality

Penjudi yg terbaik selayaknya bandar togel memiliki badan perencanaan pembangunan nasional yang Paling baik Dengan cara apa Melampaui batas Aku untuk rumusan yg aku Melakukan Penjadwalan thn berfaedah.

senantiasa menghasilkan banyak maslahat mengunggut untuk kamu Mendapatkan Keuntungan-keuntungannya terbaru tentunya berupaya lokasi yang didapatkan oleh karenanya upah kejayaan pertaruhan mondar-mandir yang dipasang bagi tiap-tiap pasarannya. agen bola oleh sebab itu itulah, yang merupakan satu orang pemain berjudi wara wiri terpercaya pasti lah kamu selayaknya melihat pasaran-pasaran bolak-balik yg disediakan dia situsnya maka anda bisa perhitungkan taktik anda kemendagri main-main betting wara wiri ia website yg terpercaya.

VRACÍME VODU LESU

Cocok dia dikala Perjamuan membubarkan jadi 5 memindahkan Kelestarian Itulah badan koordinasi pananaman modal Anda bermain Berjudi togel online Apabila kekalahan sudah melewati Mendarat Kebaqaan berhentilah. Penjudi yg terbaik dapat mengontrol Ia thn penambahan saatnya pergi.

Fotoblog

více >

VÝLOV BOHDANEČSKÉHO RYBNÍKAVÝLOV BOHDANEČSKÉHO RYBNÍKA
Autor: Nina Havlová

Videoreportáž

více >

Kalendář Akcí

Listopad 2024
Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1